Exkluzív ajánlatok

Cégünk exlkuzív ajánlatokat szolgáltat csapatépítő programokra, rendezvényekre, és bármilyen jellegű magán vagy céges eseményre.

Álom autó

• Szeretné Budapestet egy dögös amerikai autóval körbe furikázni?
• Felejthetetlenné tenné randevúját egy álomautóval?
• Jó családi programra vágyik a hétvégén?
• Érdekes látnivalókra vágyik?
• Esetleg az esküvőjére egy igazi Rolly Rolls- al érkezne, ami vonza a tekinteteket?
• Gratulálok, nálunk megtalálta!

Gokart

A gokart esemény jól bevált menete szerint, miután minden vendég –vagy a többségük – megérkezett és beregisztrált, megérkezett és beregisztrált, elkezdődnek a 7 perces bemelegítő futamok. Egy futamban 8 versenyző tud egy idejűleg részt venni, ezért ki,- és beszállással együtt kb. 10 percet lehet számolni egy futamra. A zökkenőmentes „csere” , és a megfelelő tájékoztatás elősegítése a műsorvezető feladat, aki folyamatos tájékoztatással értesíti az éppen nem versenyzőket, miközben buzdításra ösztönöz, és kellemes hangulatot teremt.

Miután minden versenyző megtette bemelegítő köreit, következnek az időmérő futamok mely alapján kiderül ki az első 7 leggyorsabb.

Ők futnak még egy döntő 15 kőrből álló futamot. Ez alapján tud dobogóra állni az első 3 helyezett.

Mindezt Magyarország legnagyobb fedett Gokart pályáján kipróbálhatják.

Helikopter

• Kiemelt személyek szállítása
• Sétarepülés
• Légi reklám
• Légi felvételek készítése
• Ellenőrzés, megfigyelés
• Függőteher emelés
• Sürgősségi áruszállítás
• Pilótaképzés, oktatás

Kétéltű busz

Az európai kontinensen elsőként Budapesten élheti át azt az egyedülálló élményt, amelyet csak egy kétéltű autóbusz nyújthat. Az alapútvonala a következő:

A Roosevelt térről indul a parlament felé az alkotmány és a Bajcsy-Zsilinszky úton át. Elér az Erzsébettérre, ezt követően a Zsinagóga mellett elhaladva megfordul, majd az Andrássy úton végig haladva a Hősök tere érintésével a Dózsa György úton eljut a Dunáig, ahol egy 70 m hosszú rámpáról a busz belecsobban a vízbe, majd a Dunán tesz egy közel egyórás utat. Ezt követően a Helia szállodánál visszatérve a szárazföldre, a rakparton végig haladva visszajut a busz a Roosevelt térre.

A városnézés körülbelül 2 órás. A busz egyedi bérlésére is van lehetőség. Egyedi bérlés esetén az útvonal a megrendelő igényei szerint változtatható.

Légpárnás jármű

A külsőleg leginkább egy motoros „repülőszőnyegre” hasonlító közlekedési eszköz egy egyszemélyes légpárnás jármű, amelynek vezetése nem mindennapi élménnyel ajándékozza meg azt, aki kipróbálja.
A felszín felett lebegő járgányt egy joystick valamint némi testsúlyáthelyezés segítségével irányíthatjuk. Abban különbözik a többi is, mert hobbi-járműtől (quad, gokart, jet-ski), hogy azokkal ellentétben nincs közvetlen kapcsolata a talajjal. Ennek köszönhető, hogy irányítása rendkívül szórakoztató és izgalmas feladat

Sárkányhajó

Csapatépítés a javából!
A sárkányhajózás a legbiztonságosabb és leggyorsabban elsajátítható vízi sport.
Kiváló hangulat – felejthetetlen élmény
Természet közelben – jó levegőn, ízen
Könnyen és gyorsan megtanulható
Játékos versenyhelyzetek – teljes biztonságban
Dobos adta ritmus
22 ember egy hajóban egyszerre, egy célért
Látványos küzdelem
Vállalati, céges és egyéb szervezeti rendezvényekre, csapatépítő programokra családi és munkatársi napokra, sportnapokra, partner és ügyféltalálkozókra ajánljuk.
Rendezvényekhez a hajókat, lapátokat, mentőmellényeket, tapasztalt tréning vezető kormányosokat, a szállítást, szárazföldi és vízi bemelegítést, oktatást és gyakorlást pálya kitűzését és a verseny lebonyolítást minden esetben biztosítják.

ÍRJON NEKÜNK!

PROFESSZIONÁLIS MEGOLDÁST KERES?

SZERVEZZE RENDEZVÉNYÉT VELÜNK!

AJÁNLATOT KÉREK